Schoonheidsbehandelingen voor handen en voeten

Handen en voeten worden vaak vergeten, maar verdienen juist speciale aandacht.

Shellac

Deze lak is uitermate geschikt is voor het verfraaien van uw eigen nagel. Ideaal voor mensen die wèl mooie verzorgde nagels ambiëren, maar géén kunstnagels willen. Deze lak is toe te passen op uw hand- en teennagels. Naargelang de snelheid waarmee uw eigen nagels groeien heeft de lak een houdbaarheid van ca. 2-6 weken. Indien gewenst kunnen de nagels om een bepaald aantal weken bijgewerkt worden.

Uw nagel wordt eerst in model gevijld en voorbewerkt voor een goede hechting, waarna een aantal dunne lagen lak aangebracht worden. Iedere laag moet uitharden onder een speciale LED-lamp. Deze lak is ook aan te bevelen als u last heeft van gebroken of gescheurde nagels (zeker in combinatie met IBX). U kunt kiezen uit naturel, french manicure of in kleur.

Shellac€ 28,00
Shellac base en topcoat na IBX€ 10,00
Shellac Brisa€ 33,60
Shellac Brisa met extra glitterlaag€ 35,40
Shellac met extra glitterlaag€ 29,50
Shellac French manicure€ 30,50
Shellac French manicure met extra glitterlaag€ 32,00
Shellac reparatie per nagel€ 2,80
Shellac reparatie per nagel French manicure€ 3,00
Shellac reparatie per nagel French manicure en extra glitterlaag€ 3,20
Shellac reparatie per nagel met extra glitterlaag€ 2,95
Shellac verwijderen€ 10,00
Mini manicure (nagellak)€ 15,00
Manicure deluxe (nagellak)€ 35,00
Alle tarieven onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.

IBX Nagelverbetering

Een revolutionair nagelproduct

De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag óp de nagel. IBX daarentegen dringt door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is.

Wat zijn de voordelen van IBX

IBX kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden.
Nagels, waarop soak-off gel niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off gels worden weer sterk, waardoor je gel zonder zorgen kan dragen.

Voor wie is IBX geschikt

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar.

IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd soak-off gel gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de soak-off gel beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van soak-off gel.

Hoe werkt IBX

De nagelplaat bestaat uit een groot aantal lagen dode huidcellen, die het eiwit keratine bevatten. Het is de keratine die de nagel hard maakt. De cellen van de nagelplaat vormen niet één aaneengesloten geheel, maar er zitten holtes tussen. De nagelplaat heeft dus een sponsachtige structuur, een netwerk van keratine met open ruimtes ertussen.

IBX dringt eerst door in deze holtes en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt IBX een tweede sponsachtige structuur, die verweven is met de nagelplaat. IBX hecht daarbij alleen aan zichzelf, niet aan de keratine. De nagelplaat wordt daardoor steviger en minder kwetsbaar, eventuele beschadigingen worden opgevuld en de nagel behoudt haar flexibiliteit. De nagel is feitelijk een betere nagel geworden.

IBX 1e behandeling€ 15,00
IBX vervolgbehandeling€ 10,00
Manicure Lumos base & topcoat na IBX€ 5,00
Alle tarieven onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.

Parafine pakking

Een paraffinebehandeling is een aanrader als u last heeft van droge handen of voeten, kloven, eelt, wintertenen en koude voeten. De behandeling is perfect te combineren met een manicure. Ook geschikt voor reumatische artritis, in de niet actieve fase.
Na de behandeling heeft u direct een verzachtend resultaat.

Paraffine handpakking incl. scrub€ 25,00
Alle tarieven onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.

Ontbrekende teennagel

Indien u een ontbrekende teennagel heeft kunt u bij ons terecht voor pigmentatie van de nagel. Met het pigmenteren van een teennagel wordt de suggestie gewekt dat er weer een nagel op de teen zit. Ideaal als u in de zomer open schoenen of slippers wilt dragen.

1e behandeling€ 150,00
2e behandeling€ 130,00
3e behandeling€ 110,00
Alle tarieven onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.

Afspraak maken

Naam *

Telefoon *

Email *

Bericht *