Permanente Make-up, cosmetisch en medisch

Alle nieuwe pigmentaties worden uitgevoerd in drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingnen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in een of twee keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Nadat de huid verdoofd is met EMLA creme* begint de pigmentatie. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst.

TIP: De eerste drie dagen mag uw permanente make-up niet nat worden, daarom is het wellicht handig dat u op de dag van uw behandeling uw haar nog wast.

De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

*EMLA creme kunt u verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts. Een tube van 5 ml is voldoende voor 3 behandelingen. Een uur voor de behandeling aanbrengen.

Informatie en tarieven

Gedetailleerde informatie en tarieven vindt u op de pagina’s:

Afspraak maken

Naam *

Telefoon *

Email *

Bericht *